Saturday, March 29, 2008

Οι γαλοπούλες φιλελεύθερες πετούν

Οι άλλοι συντάκτες του blogspot δεν σχετίζονται με οιονδήποτε τρόπο με το παρόν post, όπως επίσης με τα προηγούμενα και επόμενα που υπογράφω, ούτε και συμφωνούν με τα γραφόμενα σε αυτά. Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι διαβάζουν μέχρι εδώ και μετά βαριούνται και πάνε να κοιμηθούν - κάτι πρέπει να γίνει μ' αυτό, έτσι δεν είναι?

Εν αρχή ην... δεν ήταν κανείς και τίποτε. Ο πρώτος φιλελεύθερος δε γεννήθηκε, ήταν αποτέλεσμα αποβολής. Γεννάρχης του φιλελευθερισμού θεωρείται ο Aleister Crowley, αν κι ο ίδιος ποτέ δεν το παραδέχτηκε. Στα αγγλικά ο φιλελεύθερος λέγεται "LiberAL". Το όνομα αυτό προέρχεται από τον τίτλο της Βίβλου του φιλελευθερισμού. Το ιερότερο γι' αυτή τη θρησκεία κείμενο, το "Liber AL vel Legis". Απλά ενώσανε το "Liber" με το "AL". Ο Crowley κατηγορείται για τη συγγραφή του, αλλά επιμένει ότι είναι αθώος. Ισχυρίζεται ότι κάποιος Aiwass τό 'κανε. Αλλά όπως και νά 'χει αυτός έγραψε τους περισσότερους ύμνους. Τους συγκέντρωσε σε ένα δίσκο. Τον THELEMA/The Machines of God με το ψευδώνυμο Billy Corgan.

Το βιβλίο γράφτηκε στην Αμερική, αλλά κανείς δεν ξέρει σε ποια πόλη. Άλλοι λένε ότι γράφτηκε στην πόλη Liberal του Kansas. Άλλοι λένε ότι γράφτηκε στην πόλη Liberal του Missouri. Η διαφωνία αυτή αποτέλεσε και την πραγματική αιτία του εμφυλίου πολέμου. Η Αμερική χωρίστηκε σε Ανατολή και Δύση. Ο πόλεμος έληξε 322 χρόνια μετά υπέρ των δυνάμεων της Δύσης. Αν και η ανατολικές πολιτείες είχαν ανέκαθεν την τεχνολογική υπεροχή. Στην τελική μάχη ο στρατηγός Chuck Norris κατατρόπωσε τον αντίπαλό του Darth Vader. Η Αμερική χρειαζόταν ένα χαρισματικό άνθρωπο για να την κυβερνήσει. Άλλα κανείς τέτοιος δεν μπορούσε να βρεθεί. Τότε όλοι στράφηκαν στη θρησκεία. Και ο ίδιος ο Θεός κατέβηκε από τους ουρανούς. Μέσα σε σύννεφα από πυρηνικές εκρήξεις. Και συνοδευόμενος από μαχητικά F-22 Raptor, τα οποία έψαλλαν το "Δόξα εν υψίστοις". Και άπλωσε το χέρι του. Και έδειξε τον Εκλεκτό.

Αμέσως μετά ο τετράχρονος George W. Bush ανακηρύχθηκε αυτοκράτορας Αμερικής και πάσης της Γης. Το μεσαίο του όνομα είναι "Wonderful". Λόγω της ηλικίας του πήρε την επωνυμία Junior. Τα ψυχολογικά τραύματα που του προκάλεσε ο εμφύλιος πόλεμος ήταν πολλά. Γι' αυτό αποφάσισε να βοηθά άλλες χώρες του κόσμου, όπου γίνεται εμφύλιος πόλεμος. Αν δεν υπάρχει καμία, δημιουργεί ο ίδιος έναν εμφύλιο σε κάποια τυχαία. Και μετά την καταστρέφει ολοσχερώς. Γιατί η ανακαίνιση είναι καλύτερη από το μπάλωμα. Αλλά υπάρχουν κάποιοι κακοήθεις που τους αρέσει να αυτοαποκαλούνται τρομοκράτες. Και αυτοί τον κατηγορούν συνέχεια. Ενώ όλοι ξέρουμε ότι δε σκέφτεται απολύτως τίποτε. Εκτός από την παγκόσμια ειρήνη.

Κι αυτοί τον κατηγορούν για όλα. Για τον τυφώνα Κατρίνα. Για την καθυστέρηση στη δουλειά. Για την εγκυμοσύνη της γυναίκας τους. Για το φανόμενο του θερμοκηπίου. Για τη θερμοκρασία του καφέ τους. Για τη δολοφονία του Clinton. Για την ενδεκάτη Σεπτεμβρίου. Για τη διακοπή ρεύματος. Για το ολοκαύτωμα των Εβραίων. Για τον Καναδά. Για τον HIV. Για τα χαλασμένα υδραυλικά. Για το λεκέ στο φόρεμα της Lewinsky. Για το βιασμό του σκύλου τους. Για την ανακάλυψη της Αμερικής. Για τη σεξουαλική τους ανεπάρκεια. Για τις κατηγορίες εναντίον του λατρευτού μας εν Θεώ αυτοκράτορα Bush. Για όλα...

4 comments:

grafikos said...

όπως λέγμαμε:"το πασοκ φταίει;"

Mr. Pink said...

Ο κάθε μικρόκοσμος αντιστοιχεί σ' ένα μακρόκοσμο και αντίστροφα.

Η 53η πολιτεία των Η.Π.Α., που οι κάτοικοί της ονομάζονται Greeks, παρουσιάζει αντίστοιχες συμπεριφορές με την Κεντρική Κυβέρνηση της Αμερικής (Κ.Κ.Α. - για όσους νόμιζαν ότι τα αρχικά σημαίνουν Κομμουνιστικό Κόμμα Αμερικής).

Εξάλλου, και οι δύο κόσμοι από τη CIA δεν κυβερνώνται?

Anonymous said...

bathistoxastos me xioumor opws panta...nice mr pink!

Mr. Pink said...

Σκόπευα να περιγράψω και τα πραγματικά γεγονότα γύρω από το θάνατο του Davy Crockett στο Alamo, αλλά μετά θα γινόταν εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους λόγω των βίαιων σεξουαλικών σκηνών.